Ja zagłosuję na generała Arkadiusza Pawełczyka. To równy i uczciwy facet. Był z-cą Komendanta Policji w Piotrkowie, był Komendantem Policji w Katowicach, a teraz jest z-ca komendanta Głównego Policji w Warszawie. Jego tata był kombatantem. Mieszkali w al. 3-go Maja. Jego brat był behapowcem na Feniksie a wcześniej pracował w dziale kontroli jakości w Hucie Hortensja. Bardzo dobrze ułożona rodzina. Mieli i mają szacun i poważanie u ludzi.
oj tak tak Pan Komendant zrobil bardzo dużo dla Policji w szczegolnosci tej piotrkowskiej CZYLI NIC:(
A kto w rodzinie był UBekiem???
Porądni to sa chyba wszyscy kandydaci. Tak ja sądzę. Ten z PSL bedzie popierał na pewno wszystkie ulgi dla rolników, za czym chyba są nie wszyscy mieszkańcy Piotrkowa i naszego okręgu.
Oni będą walczyć o mandat a ja bym się pozbył swojego: od straży miejskiej...
Ale dlaczego ty pytasz o takie kwestie na forum?
Czyżbyś nie znał historii własnej rodziny?!
Panie Senatorze Marianie Błaszczyński z Unii Prezydentów - Obywatele do Senatu - Przewodniczący Rady Miasta w Piotrkowie Trybunalskim!
My, Naród, błogosławimy Ciebie na służbę dla Kraju!
Ojczyzna w Twych Rękach!
Prowadź nas.
Jak wiesz to mnie oświeć.
Głosujcie na Mariana. Może w końcu jak będzie w Warszawie to tu będzie trochę spokojniej. Poza tym pacjenci nie będą się zastanawiali czy ktoś ich przyjmie czy nie. Sytuacja będzie przejrzysta.
Wyluzuj Aman i nie truj flaka. Wrocław Błaszczyński, Warszawa Macierewicz, a Radziszewska, Ostrowski i Bujak to już powinni przestać zajmować się polityką. Ciągle im mało kasy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!