śmieszy mnie ten cały NORDIC WALKING..spacerek a po spacerku podwójne frytki i golonka...cudów nie ma.trzeba mniej żreć:}
az 60 osob. matko boska autokarami ich zwiezli czy jak. skad w naszym miescie takie tlumy....podziwiam zaangazowanie mok piotrkow tryb. i dyrektora
3 minibusy transportu owiec pojechały.
busy zawiozly potem wszyscy powrot i w mzk i do domow he he a potem chipsy 2 lyzeczki slodzi herbate i kebaba cholera czy na starosc mi tez odwali ? slyszalem ze dzwonili z moku dlugo zeby dyr. moszczenica zalatwil ludzi
a złośliwych ludzi wciąż nie brakuje....
najlepiej - jak "odważny" usiądzie za kompem i wszystko krytykuje...
Zje Was kiedyś ta złośliwość... Sama myślałam o zakupie takich kijków, ale jakos nie bardzo mam czas. Nie wszyscy chodzą, bo chcą się odchudzać, to generalnie zdrowe jest, a takie kijki to często pretekst bez którego ktoś może by nie wyszedł w ogóle na spacer. Powinniśmy się cieszyć, że ludzie chcą wychodzić i prowadzić aktywny tryb życia. Nie wiem jaka wiadomość sprawiłaby Wam radość - chyba tylko czyjaś porażka...
Mała... masz słuszną rację, ludzie Piotrkowa są bardzo zazdrośni, każdy robi co chce "wolność Tomku w swoim domku".
Uwagi wypisywane przez komentujących w znacznej części są co najmniej niegrzeczne i prosiłbym Państwa o wzajemny szacunek, tak potrzebny w naszym codziennym życiu.
Pozdrawiam Wszystkich.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!