Częste mycie skraca życie, a mycie nóg to Twój wróg. I zaraz człowiek poczuje się jakby lepiej.
Mieszkam przy ul. poprzecznej i nie odczułem spadku temperatury wody , dziwne .
Gdyby taka awaria pojawiła sie na jakiej kolwiek ulicy to wiadomo, że jej mieszkańcy byli by nie zadowoleni i interesowało by ich to. W końcu płacę za ciepłą wodę, a jej nie mam! A zeby się wykąpać leję wodę gorącą, a i tak jest na tyle zimna, że muszę grzać w czajniku. No to chyba coś tu jest nie halo. Więc ludzie darujcie sobie komentarze jak nie macie nic mądrego do powiedzenia,i chodzi Wam jedynie wbicie komuś szpili.
Z tego co mi wiadomo to przepisy mowia o tym ze z kranu powinna leciec woda minimum 55st celsiusza. A jesli nie spelnia ona norm to moze za nia nie placic??
I dzisiejszego wieczoru nadal lipa. Woda na max odkrecona goraca a temperatura 40 stopni. Fakt, troche lepiej niz bylo ale to nadal nie to.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!