Godz.11.00 telefon do ciepłowni-spec informuje że awaria usunięta i ze dwie godz.zajmie im napełnianie rur-godz.14.48 zimno w domu tak jak było.Chojniak może zmobilizujesz swojego prezesika spółki do energicznych działań w tem temacie???
Przejechałem specjalnie o 8.00-11.00-i 14.30 w miejscu awarii-wiatr hula zero robotników a dziura tylko zagrodzona
Chojniak ty wogóle panujesz nad tym co się dzieje w tej ciepłowni czy masz wywalone jaja na wszystko bo jest weekend???ile jeszcze LUDZIE mają marznąć???
Ludzie pan prezydent ma wszystko pod kontrolą jak to mówią zapięte na ostatnią kłódkę
Ile jeszcze trzeba czekać by ten człowiek zrozumiał że niewymienianie sieci ciepłowniczej powoduje takie cuda? a później dziwią się, że jak ludzie ciągle mają takie awarie to głosują za referendum
może już było, ale kolejna awaria c.o. przy kościelnej na tyłach III LO. Szedłem w sobotę. Była dziura w ziemi, rozgrzebana obudowa instalacji, unosiła się para i słychać lejącą się wodę. Dziś przejeżdźałem. B.z.
Brawo Panie Prezydencie - świetnie Pan dba o nasze miasto. Może jakaś kwiecista wypowiedź rzecznika w związku z kolejną awarią?
Dla mnie Prezydent Chojniak jest najlepszym prezydentem a Prezes Ciepłowni Marek Krawczyński najlepszym Prezesem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!