Gratulacje, genialny pomysł. Premia dla prezesa. Mam nawet kolejny. Niech jeżdżą tylko w niedziele handlowe i dni targowe, to wtedy zaoszczędzą jeszcze więcej. Mam też kolejny, bardziej ekologiczny. Niech sprzedają bilety pieszym, a straż miejska może sprawdzać czy pieszy ma bilet do poruszania się po mieście. Autobusy na stanie będą, a nie będą zatruwać środowiska. Skąd oni czerpią te pomysły, z Monty Pythona? Ale nawet tam takich nie było jak np. piotrkowski bilet DOBOWY ważny nie 24 godziny, lecz do końca dnia (kupiony np. o 18:00 i ważny cztery godziny. No, ale cóż Piotrków to inna planeta. Widocznie czas obiegu wokół pomysłodawcy trwa tylko tyle.
Czy po tej decyzji ten pan powinien jeszcze zarządzać czymkolwiek? Nieudolność, brak szacunku dla pasażerów - to tylko najdelikatniejsze z określeń, które przyszły mi do głowy.
Ciekawe jak Prezes Stankowski chroni swoich kierowców przed koronawirusem??!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!