Wycofać MZK, obniżyć podatki. Szybko wyrosną prywatne linie, do których nie będziemy dokładać, a które będą odprowadzać podatki do miasta.
odnosząc się do tekstu "Po każdych badaniach marketingowych proponowaliśmy w Piotrkowie zwiększenie liczby pojazdów w ruchu w skali całej sieci komunikacyjnej o 3-5" - tutaj bezapelacyjnie padłem XD, z tego, co jeżdżę MZK, to liczba autobusów powinna się podwoić i powinny się pojawić zupełnie nowe trasy przejazdowe (a nie jak linia nr 3, która w większych miastach mogłaby być wariantem trasowym linii 1), tabor taborem, ale tak jak moi przedmówcy wspomniejli - nowe linie to podstawa - nie tak teraz jak po remoncie Wojska polskiego by się przydało nałożyć nową siatkę połączeń ta, żeby w przypadku jakiejkolwiek awarii nie dopuścić do "wykolejenia się" komunikacji miejskiej w tym mieście...
Wystarczą bus pasy i wtedy od następnego dnia przesiadam się do emzetek.
Taa tylko ja w Bełchatowie płacę wszystkie opłaty niższe niż w Piotrkowie i komunikacja darmo. To w czym jestem stratny? Mam porównanie bo mieszkałem tu i tam
Autobus miejski?Jak wiekszosc projektow miejskich to calkowita porazka.Najwazniejsze ze towarzystwo wzajemnej adoracji ma sie dobrze i ich portwele tez.A mieszkancy?A kogo obchodza mieszkancy...
Dla osób mieszkających przy ulicach Malinowa, Świerkowa, Kasztanowa, Jodłowa i Energetyków brak jest możliwości korzystania z MZK. Do najbliższego przystanku przy Piomie 20-25 minut pieszo
A może MZK zaznaczyłoby trasy teraz jeżdżących autobusów. na pzrystankach.NIe wiadomo jak teraz jeżdża te autobusy, gdzie maja pzrystanki jak jest remont WojskamPolskiego,a ludzie przyjeżdżający gubia sie bo nie wiedza dokąd dojada.
Na początek należałoby się zorientować jakie miasto stawia sobie cele w miejskiej strategii transportowej....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!