metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Realia ~Realia (Gość)21.09.2023 23:04

Nie wierzę im jak psom. Wsiadę, a tu kanar wyskoczy z kontrolą walnie mi mandat. Uzasadnia to regulaminem przewozów, w którym nic o takim darmowym jeżdżeniu nie ma. Media nie stanowią prawa.

03

mloda ~mloda (Gość)22.09.2023 08:18

czy kierowcy nie mają możliwości zablokować kasowników? Albo jakaś informacja na przystankach lub naklejka na kasowniku? Nie każdy ma internet lub słucha radia piotrków, żeby wiedzieć o możliwości bezpłatnego przejazdu. Dziś jedna Pani skasowała bilet zanim zdążyłam ją poinformować, że jest dzień bez samochodu i bezpłatne przejazdy..

60

go?ć_gosc ~go?ć_gosc (Gość)20.09.2023 20:22

Moja mzk to opel corsa swoje auto to swoje kiedy chce jade

43

Proste ~Proste (Gość)21.09.2023 23:08

Mam gdzieś takie lewackie dni bez tego, czy tamtego, albo dni tego, czy tamtego. Jestem wolnym człowiekiem i decyduję czym kiedy i gdzie będę jeździł i co robił.

02

nnn. ~nnn. (Gość)20.09.2023 11:56

To jest dobry moment /piątek dzień targowy/ żeby jak to Szanowna Redakcja określa "miejscy urzędnicy" przyjrzeli się obłożeniu miejskiej komunikacji. Czy się zwiększyła w tym dniu ,czy została na poziomie obecnym? Takie badanie może się przydać ekipie następnej być może zdolnej podjąć decyzję o bezpłatnej komunikacji publicznej. Bo ta....już się wypaliła...Od razu podkreślam czy jest rzeczywiście bezpłatna czy nie w innych miastach to już inna bajka. Ale ...jest.

111

Mieszkanka zadupia ~Mieszkanka zadupia (Gość)21.09.2023 11:07

Ale mi to radość jeden dzień . W mniejszych miastach MZK są za darmo a na tym zadupiu 3.80 bilet . Dzieciaki chociaż w roku szkolnym powinny mieć darmowy przejazd . Piotrków żenada . Zamiast bzdurami się zajmować urzędnicy to byście pomyśleli o mieszkańcach . Ale złudne chyba są nadzieję na zmiany w tym niby mieście .

71

mieszkańcy EP ~mieszkańcy EP (Gość)20.09.2023 21:54

Czekamy na r e f e r e n d u m !!!

73

Rencista ~Rencista (Gość)20.09.2023 14:29

Nie ma nic za darmo. Ten niby darmowy dzień przejażdżki będzie sponsorowany z moich podatków

92

Hhhhjj ~Hhhhjj (Gość)20.09.2023 20:28

To niech zrobią tak na stałe jak w innych miastach a nie tylko w jeden dzien

103

G... ~G... (Gość)20.09.2023 13:01

W wielu miastach jest bezpłatna, a tu w Piotrkowie - wielka frajda 1 dzień!

163

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat