A czy w tym autobusie hrabiego jest mammograf i czy moja mamusia może się tam zgłosić i wykonać badanie piersi?
Bo jak sobie wykonała ostatnio w mammobusie właśnie, to za półtora roku dostała pismo z wydziału zdrowia, że tamto badanie wyszło nieprawidłowo, bowiem aparat do wykonywania mammografii był już bez atestu, żeby się tamtym wynikiem nie sugerowała i najlepiej, żeby szybko zrobiła sobie nowe badanie.
Bo ja sądzę, że gdzie, jak gdzie, ale w autobusie hrabiego, to mammograf jest nowiutki i posiada wszelkie certyfikaty!
To w takim razie, o której godzinie mamusia może tam do was podjechać na to badanie? I czy duża jest kolejka pań?
Lola, a może chciał kogoś podwieźć, nikomu krzywdy chyba nie zrobił jak stał autobus na przystanku autobusowym, powinien tylko mandat zapłacić za korzystanie z przystanku, ale z tego co pamiętam busy korzystały nieodpłatnie i jakoś wtedy nie interweniowałaś.
Zgoda buduje,a w debacie cały czas atakował Kaczyńskiego.Zresztą jak tu głosować na kogoś,kto chce wyjść z NATO ;)
Tę pseudodebatę to w ogóle o kant tyłu obić. Po raz kolejny powtórzę, wśród kandydatów nie ma NIKOGO, kto by spełniał elementarne wymogi na gospodarza kraju. Zbieranina przypadków i tyle. Już naprawdę źle z nami jest, skoro partie silą się (a właściwe w ogóle się nie wysilają) oferując mydlanych pretendentów do tronu. I co tu robić w niedzielę?
Proszę, przypomnijcie sobie wypowiedź Pana Jarosława Kaczyńskiego podczas trwania strajku pielęgniarek w "białym miasteczku". Nigdy więcej na p. Kaczyńskiego. Bronisław Komorowski jest to człowiek na odpowiednim stanowisku.
Pokażmy komoruskiemu gdzie jego miejsce? Mam nadzieje, ze nie wejdzie do drugiej tury, bo wstyd by było głosować na gościa, który ma do zaoferowania jedynie codzienne wpadki.
Chce żyć w normalnym kraju a w telewizji wolę programy rozrywkowe a nie relacje z aresztowań. Głosuję na Komorowskiego!
"jeżeli poprzecie Platforme Obywatelska pomozecie sobie,pomozecie Polsce"- Jarosław Kaczyński na jednym z wieców
Promocja Pana Bronisława Komorowaskiego na Bardzo dobrym poziomie. Gratuluję. To kampania z klasą.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!