metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Racja! ~Racja! (Gość)22.07.2020 09:44

Największa atrakcja w tym mieście to mecze Polonii. Wcześniej koniecznie do booka, bo inaczej emocji zero.

131

Ja nie wiem ~Ja nie wiem (Gość)22.07.2020 09:52

Serio atrakcją Piotrkowa są mecze Polonii ? Jaki turysta odwiedza dane miasto z takim założeniem ? A lokowanie reklamy zakładów bukmacherskich to już przesada, co to ma wspólnego z atrakcjami turystycznymi ?!

231

gość ~gość (Gość)22.07.2020 10:06

Warto też wspomnieć o kompleksie pałacowym na tzw Bykach. To była kiedyś rezydencja królowej Bony Sforzy. Wiem że obecnie budynki są na coś zagospodarowane, ale to bardzo urokliwe miejsce na niedzielny spacer.

82

gość ~gość (Gość)22.07.2020 12:00

Masakra ten artykuł!

181

gość ~gość (Gość)22.07.2020 11:26

Największa atrakcja turystyczna Piotrkowa, to korzystanie przez internet z usług PZBuk....

171

xn. ~xn. (Gość)22.07.2020 12:27

Mieszkam na szlaku "turystycznym" tzn. nieformalnym. Kilka miesięcy temu przemieszczali się tędy Ukraińcy zamieszkujący tutaj wynajmowane mieszkania. Dzisiaj szlak zanikł. Bo ich nie ma a sklepy okoliczne narzekają. Dajmy sobie spokój z turystyką wielką .Piotrków to nie wielka atrakcja. Namówicie np. Brada Pitta ,żeby się tu osiedlił. I byłoby po sprawie. Ale to ...prylis motylis...../specjalnie tak napisałem/....

111

bert ~bert (Gość)22.07.2020 14:08

Piotrków słynie w całej Polsce z dachów krytych papą i smołą, nawet kamienice w Rynku Trybunalskim są pokryte tą ohydną papą, przykład ? - kamienica U Bony ,kamienica pani Okulińskiej pod nr 10 następna obok nr 11 na ulicy Rwańskiej elewacja pomalowana ,papa pozostała i wiele, wiele innych, przecież dach to piąta elewacja czy właściciele ,władze miasta ,konserwator zabytków o tym nie wiedzą ?

121

janty ~janty (Gość)22.07.2020 14:45

Nową atrakcją miasta są zarośnięte chwastami i śmierdzące " bulwary nad strawą"

171

Snoop drągi drong ~Snoop drągi drong (Gość)22.07.2020 10:25

Ten tekst powinien zostać oznaczony jako reklamowy i sprawia wrażenie jakby był napisany przez osobę która nigdy nie była w Piotrkowie i napisała go na podstawie jakiś internetowych ciekawostek czy ulotek.

300

Pan bez Marce ~Pan bez Marce (Gość)22.07.2020 15:45

No fakt, muzeum marcepanów to najważniejsze muzeum w mieście. Przy nim rezydencja Zygmunta Starego i Bony to mały pikuś.

113

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat