Ludzie jestem na obecna chwilę w Szwecji. Tu jest prawdziwa zima. Nie pomogą zimowe opony łańcuchy czy kolce jeśli jest brawura. Troszkę umiejętności i rozwagi na drodze. Dawniej nie było opon zimowych ani systemów wspomagających kierowców(ABS,kontrola trakcji) i ludzie dojeżdżali do celu.
Na ulicy Szewskiej to jeszcze przed opadami śniegu zrobiło się ślisko. W ogóle, człowieka odrzuca, jak musi tamtędy przejść...
Oj szoferzy, szoferzy nikt z was w klimat nie wierzy. To jest zima i powinno być biało i ślisko.
Tylko narzekać i narzekać , porządne opony trochę koncentracji i można spokojnie i bezpiecznie dojechać.
No tak, może to nawet już jest zima stulecia! Spadło chyba ze 3 mm śniegu! Masakra! Może powinni wprowadzić stan wyjątkowy! Oj, co to będzie! Zima "zaskoczyła drogowców"! Przecież już powinny wyjechać na ulice Piotrkowa dziesiątki pługosolarek i kombajnów do odśnieżania, a na chodnikach powinno się pojawić ze 200 chłopa z łopatami, no nie?
"Z północy płynie do nas front zimnego powietrza arktycznego." Bez jaj. Zmieńcie to zdanie.
Nie wydaje mi się żeby zima zaskoczyła drogowców rano widziałem piaskarki w mieście jeździły i sypały piachem wczoraj to samo;) aż się zdziwiłem :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!