Ludzie jestem na obecna chwilę w Szwecji. Tu jest prawdziwa zima. Nie pomogą zimowe opony łańcuchy czy kolce jeśli jest brawura. Troszkę umiejętności i rozwagi na drodze. Dawniej nie było opon zimowych ani systemów wspomagających kierowców(ABS,kontrola trakcji) i ludzie dojeżdżali do celu.
Taka zima zaskoczyła a co będzie jak zasypie równo z płotami?.jak zwykle służby śpią ale dla mnie taka zima może byc do wiosny i nie ma co narzekać
Szczególnie niebezpiecznie może być w redakcji epiotrkow, która sieje panikę. Jest ślisko ale to nie atak zimy
Ale atak :D :D
Ludzie co to znaczy,że zima zaskoczyła drogowców?
Bo nie zdążyli wyjechać na każdą ulicę i sypnąć piachem?
To kiedy mieli wyjechać w sierpniu?
Ja pierdziele,i co roku to samo,narzekanie,tak źle ,tak niedobrze!
Jeszcze się taki nie urodził,co by wszystkim dogodził!
Proponował bym podnieść podatki w Piotrkowie, aby były środki na to, by pługi śnieżne mogły zacząć odśnieżanie już w sierpniu.
Atak zimy... hahaha ,troche popruszyło,wszystko sie roztopiło i już przeżywają,co będzie jak naprawde przysypie?
Autor: M.Jaron chyba jeszcze nie widział ataku zimy więc niepotrzebnie sieje panikę .Czego oczekujecie wyjazdu pługów,piaskarek czy parasola nad Piotrkowem bez przesady śnieg na koniec listopada to nie anomalia pogodowa:)
jak zima może zaskoczyć jeśli wiadomo że co roku jest zima jedna łagodna druga sroga raczej lepiej powiedzieć o lekceważeniu swoich obowiązków i liczyć zawszę na słońce
Oj szoferzy, szoferzy nikt z was w klimat nie wierzy. To jest zima i powinno być biało i ślisko.
Tylko narzekać i narzekać , porządne opony trochę koncentracji i można spokojnie i bezpiecznie dojechać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!