he he jak zwykle najpierw musi kilku wymyśleć co podać prasie i następnych kilku zatwierdzić po poprawkach
Wizy dla Gruzinów daję unia Europejską ... a co my możemy zrobić tylko opuścić to bagno tak jak zrobiła to Anglia.
a mnie interesuje kiedy Prezydent Juliusz zwany Przedsiebiorcą zacznie ściagać do miasta konkretnych inwestorów firmy ktore dadzą ludziom prace? Koniec z lansem czas brać sie do roboty.
Polacy dziękują Złotemu Donaldowi za uroczyste unieważnienie referendum z 15 października.
Pod tym klubem wiele lat temu doszło do morderstwa,21 letniego chłopaka zabił piotrkowianin ok.40stki.
Miałam tą wielką nieprzyjemność być tam wtedy.
Rok temu zajrzałam przypadkiem,syf wielki,pijani ochroniarze,szybko opuściłam lokal.
Nie polecam.
skoro tyle tam akcji z nożem to czemu "dzielna kumenda": nie informuje o tym obywateli tylko musimy się o tym dowiadywać w ten sposób???ten co z nożem ganiał przy aptece to co z nim w końcu???czy ktoś musi zginąć???
Ale niektórzy próbują tutaj jątrzyć. Obywatele Gruzji przybywają do Polski dzięki wizom. Nie są uchodźcami/migrantami/imigrantami czy jak inaczej nazwać. Więc uderzanie w tą nutę jest mocno chybione. Ponadto wg. tego co mi wiadomo w Polsce był od dawna. Więc łączcie kropki żeby wiedzieć kto był wtedy u władzy i kto dał mu wizę. I co teraz jątrzyciele?
Zamknąć ten przybytek rozpusty
.Krzyki i przeklinanie do 5 nad ranem.Gdzie stróże prawa????
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!