Zalesicka street i tak jutro podjedzie psseratti w lakierkach do kościoła dać na tacę pokazać gest
Kiedyś widziałam takiego walca na żywo i z bardzo bliska. Jest mega
Szef kazał ja robił. Mogę podać namiary i proszę z nim się kontaktować w przypadku jakichkolwiek niezgodności
Mydlenie oczu by tylko odwrócić uwagę od sprawy z betoniarnią na Wroniej
Naprawy ,naprawy. Ciekawostką jest również próba naprawy????w warunkach pogodowych panujących obecnie Roosevelta od strony przejazdu kolejowego w stronę centrum. Otóż kilka dni wcześniej wytypowali dziury do naprawy i oznaczyli je specjalnymi słupkami czy jak się to nazywa. Takie biało czerwone. Stały ,stały ,ale napraw nie zrobiono. Jakiś samochód celowo albo przez nie uwagę przewrócił jeden a reszta przejeżdzających od kilku dni pojazdów ...wgniotła go tę dziurę. Robiąc z niego placek. Drugi jeszcze stoi jeszcze obok "wyznaczonej" do naprawy ...cząstkowej ....
Panie radny usuń lepiej swoje reklamy z płotów bo razi już w oczy ot patrzenia na nie zająć się sobą a nie u kogoś winę szukać
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!