Panie radny usuń lepiej swoje reklamy z płotów bo razi już w oczy ot patrzenia na nie zająć się sobą a nie u kogoś winę szukać
Naprawy ,naprawy. Ciekawostką jest również próba naprawy????w warunkach pogodowych panujących obecnie Roosevelta od strony przejazdu kolejowego w stronę centrum. Otóż kilka dni wcześniej wytypowali dziury do naprawy i oznaczyli je specjalnymi słupkami czy jak się to nazywa. Takie biało czerwone. Stały ,stały ,ale napraw nie zrobiono. Jakiś samochód celowo albo przez nie uwagę przewrócił jeden a reszta przejeżdzających od kilku dni pojazdów ...wgniotła go tę dziurę. Robiąc z niego placek. Drugi jeszcze stoi jeszcze obok "wyznaczonej" do naprawy ...cząstkowej ....
Mydlenie oczu by tylko odwrócić uwagę od sprawy z betoniarnią na Wroniej
Szef kazał ja robił. Mogę podać namiary i proszę z nim się kontaktować w przypadku jakichkolwiek niezgodności
Kiedyś widziałam takiego walca na żywo i z bardzo bliska. Jest mega
Zalesicka street i tak jutro podjedzie psseratti w lakierkach do kościoła dać na tacę pokazać gest
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!