Bardzo proszę odbiorcę tej fuszerki aby przeszedł się po przejściach dla pieszych. Tam wogole nie zrobili udogodnień dla inwalidów. Osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Krawężniki to progi nie do przejścia.
Spod tych świateł zawsze ruszam jako pierwszy i nie ma lepszego ode mnie w sumie to spod każdych świateł.
Zdjęcie nr 1 - czy tak wygląda koniec inwestycji ? ? O ile tak to Magistrat i Wykonawca - fuszerka ! ! !
Podobno na al. Concordi postawili 30 kamer za pieniądze emerytów i koszą już kase?
Dlaczego nikogo nie interesuje to że ten odcinek był w dobrym stanie i ten asfalt który sfrezowali był równy i nie miał łat i jeszcze mógł kilka lat posłużyć, a za te pieniądze można było wyremontować lub zbudować ulice w gorszym stanie.
Codziennie tamtendy przechodzę do pszystanku i jadę autokarem do zalando
To mój ulubiony market bo tylko tu można oddać butelki że śmietnika
Moja ciocia pracuje w ZUS i widzi codziennie przez okno te ich prace i mówi że idzie im to strasznie wolno bo ponad połowę czasu to sobie stoją i nic nie robią
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!