ja na hujalnodze śmigam po Słowaka
0:27!
Rzeczywiście - niesamowite!
ja sie ciesze ze asfalt wylali,a pasy na wsiach nie ma ich wcale ,a ludzie sobie radza
A może to i dobrze...?
Bo namalowaliby jakąś zagwozdkę,którą by później "rozsławiono" nasz gród w kraju...?
Racja,że ludzie sobie dadzą radę, choć jedni lepiej, a drudzy gorzej. Byleby nie "cięli" pod prąd ;-)
[wylać to można mleko...
Kładzie się nową nową nawierzchnię bitumiczną...][kto wylał asfalt? Czy asfalt się wylewa???] - obecnie młodzi ludzie nie znają znaczenia poszczególnych słów. W mowie i piśmie panuje straszny bałagan,używane są wyrazy zupełnie nie pasujące do kontekstu wypowiadanej myśli.Choć patrząc z trzeciej strony na temat "wylania asfaltu" to : 1) obecnie "wylanie asfaltu" kojarzy się z przypadkowym wylaniem asfaltu z jakiegoś pojemnika ( w żadnym wypadku z czynnością konieczną ) - dodam ze prawdopodobnie dzisiaj asfaltu jako takiego pewnie się już nie używa ; 2) Starszym pracownikom drogowym lub dawnym drogomistrzom "wylanie asfaltu" - przywodzi pewnie na myśl tzw."zalewajkę"-znawcy tematu ( nie mam tu na myśli specjalisty od pasa drogowego i śmietnika )wiedzą o czym myślę.No cóż ? napisano jak napisano,poprawniej byłoby napisać "...zaczęli rozkładać nawierzchnie bitumiczną ..."ale...? Karzdy sie łóczy i pewnie gupim umże
Kładzie się na łóżko albo na coś lachę.
Cóż to jest dwa tygodnie?
Wyjeżdżając z myjni na rondo przy Łódzkiej do dnia dzisiejszego nie ma znaków poziomych, a o pionowych już nawet nie wspomnę - a będzie tak już chyba z pięć miesięcy.
w Polsce obowiązuje ruch prawostronny więc wystarczy jechać prawą stroną jezdni i wszyscy przejadą bezpiecznie. Przypomnijcie sobie zasady ruchu. Tam wszystko jest napisane !!!
Naprawdę nie widzisz? Tam za drzewem ktoś macha ręką i słychać strzały. ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!