ci "artyści", miesiąc w izolacji i piniendzy brak, nie ma za co życ jeden z drugim,stanie na scenie dwie godziny za kilka lub naście tysięcy no bida, lokalna gwiazdeczka też w WP123cabaret, dziwne co ma powiedziesz szary Kowalski który zapieprza na etacie/zleceniu za marny grosz
I co medal mu maja za to Dać, żałosne, ja pole orze i nikt mi nie współczuje,
Żyją ponad stan, a teraz płacz. nie uwierzę w te ich biedę. Polak nauczony tylko narzekać! Wszystkim mało! Rodzicom mało, chociaż każde dziecko ma 500+, emerytom mało, chociaż 13-tki mają i pełne skarpety. wszystkim tylko dać dać i dać! a co mają młodzi powiedzieć, którzy są na umowach śmieciowych, bez mieszkania i przyszłości??? o nich się nie mówi, im nie ma kto pomóc i dać! Egoistyczne społeczeństwo!
Ludzie kochani,narodzie cebuli...ale się uczepiliście chłopaka!!! Przecież on nie robi nic złego,nie marudzi,nie jęczy,że nie ma za co żyć,nie robi koncertów on-line z cegiełkami!!!Znalazł uczciwą pracę,aby mieć płynność finansową!!
Mniej jadu, więcej życzliwości!!!
Zyje za 2 tyś na miesiąc i wiesz co panie artysta nie brakuje mi ! wiem ile mam , i na ile moge sobie pozwolić , Pseudo artysci zyjacy ponad stan zarabiaja po kilkanascie i wiecej tysiecy za wystep , mieszkaja w apartamentach i jezdza luksusowymi samochodami , jest epidemia , kranik sie zakreca i jest płacz ze co oni maja zrobić... Niech ktos sie zastanowi co my mamy zrobic !! zwykli szarzy ludzie!! o tym nie piszecie !
No i tak wygląda malomieszczanstwo.Co im tam teatr sztuka tu się chodzi do kauflandu na promocję a potem do apteki po stoperan.I pod blokiem jedna z drugą poplotkowac trochę muszą co sąsiad kupił.I tak wygląda życie pustaka.
Brawo dla Marcina. Normalny człowiek, nie robi z siebie nie wiadomo kogo. Jak trzeba to pokazuje, że pracować jak każdy też umie.
To, że pan artysta musiał się przekwalifikować, żeby zarabiać pieniądze i mieć z czego żyć, to rozumiem. Nie rozumiem natomiast dlaczego poszedł z tym do mediów ogólnopolskich. Moim zdaniem marna, żeby nie powiedzieć żałosna próba wypromowania nadchodzącej płyty. A co do samej pracy, to młody człowieku: takie jest życie. W Polsce jest wielu młodych, świetnie wykształconych ludzi, którzy nie pracują w swoich zawodach, bo zmusiło ich do tego życie. Nie jest Pan żadnym wyjątkiem. Otworzą teatry i umożliwią imprezy, wróci Pan do zawodu, więc o co tyle hałasu wokół własnej osoby? Kurierem wiecznie Pan nie będzie...Żałosne.
Ten pan się nie żali wziął się do innej pracy nie czeka że ktoś mu coś da.
do pana młodego artysty życie Niestety nie jest bajką życie to jest trud Proszę pana od początku wszyscy się dorabiają Mam nadzieję że pan płaci chociaż coś tam do ZUSu żeby nie wyszło jak z Marylą Rodowicz że nie ma teraz bidulka za co żyć epidemia się skończy i będą koncerty wtedy warto oszczędzać Pozdrawiam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!