Mogę się założyć, że ten 44-latek jechał z nadmierną prędkością. Po pierwsze należy zbadać tego kierowcę, czy prawo jazdy mu się jeszcze należy, a pieszego ratować (niezależnie czy był pod wpływem czy nie). Odwracają kota ogonem na ePiotrkow. Ponadto dobrze, że w szpitalu na Rakowskiej kamery zainstalowano to będzie wiadomo czy prawidłowo się lekarze i pielęgniarki chorymi opiekują, bo jakość "Tych usług" (Primum non nocere) wg mnie spada i daje do myślenia.
Ale Bleki z łaciny jesteś niesamowity Nijak nie można Cię rozgryźć Przejeżdżałem gdy było pogotowie Widziałem rozbite zielone szkło butelki po piwie Ten pieszy to jakiś chojrak Myślał że samochody mogą przed nim natychmiast zatrzymać się a wypity alkohol da wspomaganie hamulcom pojazdu
Zgadzam się w 100% z BLEKI. Szpital na Rakowskiej to totalna porażka.
To przejście to porażka. Trzy pasy ruchu - gdy zatrzyma się ktoś na pierwszym, a nie daj boże na środkowym pasie - to oczy musisz mieć naokoło. A wymijanie czy wyprzedzanie na pasach to jedno z najcięższych przewinień kierowców.
Po zlikwidowaniu siatki rozdzielającej ulicę widać także skracanie drogi do sklepu.
ten pieszy jest w stanie krytycznym w szpitalu wiec nie wiem skad takie informacje ze tylko ogolne obrazenia
i jeszcze pewnie był opentany przez diabła
Kierowca jechal 94km,chlopak mial trepanacje czaszki.Mam nadzieje ze wyjdzie z tego.
Na AK jestem za - żeby natrzepali - tylko, żeby to był stały fotoradar min na wysokości przejścia dla pieszych koło policji, szkoły 13, czy Zusu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!