a ja myslałem ze ci panowie spod sklepu na straz napadli bo ich suszyło i wody im sie chciało
nom ja już myślałem ze ruskie gdzie nadjechały ;D
Coraz więcej w Piotrkowie się dzieje.Co rusz jakieś zaplanowane ćwiczenia,alarmy.Ciekawe jakby taka sytuacja miała naprawdę miejsce ,to czy wszystko odbyło się tak jak na ćwiczeniach.
czarni rozstawili fotoradar,jak który biegł za szybko to robił fotke.
a ja się zastanawiałam co to za wycie syren, fajerwerki i strzały słychać...kurczę, czy o takich rzeczach ludzi nie można informować wcześniej? Różnie można było to odebrać...
Płaczę xD Nieoznakowani napastnicy xD
Odbijali tych dwóch panów co kawę z kubków tylko pili. Trochę to zeszło. Foto pod koniec strony; http://sklave.manifo.com/foto-szopka .W połowie pełne? nie, puste do połowy. Tak się toczą wewnątrz głowy. NOCNE POLAKÓW ROZMOWY.
Były już ćwiczenia ratownicze na Morycy,dzisiaj pod pierdlem,jakie jeszcze czekają nas atrakcje?
proponuje desant zielonych ludzików na posiadłość na Łódzkiej,porwanie Cysorza a następnie odbicie go z pomocą kawalerii powietrznej z Glinnika.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!