Ja bym się cieszył jak by święcili jakiś powstający nowy zakład pracy ,jakąś fabrykę która da młodym ludziom pracę. Jak pięknie wyglądają te grube mordki Biskupów.
Jezusa mam w sercu, kontakt z Bogiem jak chce to przez Biblię (inni jak chcą) , to nie średniowiecze że koscioł sobie trzymał pismo pod kluczem w łacinie i nikt nie miał dostępu czy nie umiał czytać. To żałosne że ludzie wolą taka szopkę, pisma wogóle nie czytają a myślą ze to jest TO a nie róznia się od ismalmistów czy jakiego tma plemienia gdzie bożkiem był quatzecoatl czy innne bóstwo słoneczne
A ja proponuję aby przy każdym markecie w Piotrkowie powstał kościół. Najpierw do kościoła na modły o rozważne zakupy ,a później do marketu na promocję biegiem marsz.Klechy dopiero mieliby radość z datków na tacę.
zdjęcie nr 5 w galerii w pełni oddaje kierunek rozwoju tego miasta. ma-sa-kra!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!