Przygarnijcie do siebie na plebanię , lub wykorzystajcie pomieszczenia które służyły kiedyś na religie .Po co wydawać pieniądze w tak ciężkich czasach .
Ile jes pomieszczen przy kosciolach,dlaczego sa puste.Lepiej zbieracna cos nowego ,bedzie kasa
To jeszcze ludzie mają wpłacać pieniądze?? Jaki ten kościół biedny jak zwykle.
Dobry pomysł. Ja np mam już dom i chętnie się dołożę dla innych.
Jeżeli Archidiecezja zrobi to z własnych, jak najbardziej popieram. A jakieś zrzutki? Ja zacząłem zbierać na węgiel na zimę, więc się nie dołożę.
Nie archidiecezja wybuduje, tylko firma budowlana wybuduje z pieniędzy zebranych od ludzi na terenie oddanym przez miasto. Poproszę nie wprowadzać czytelników w błąd.
ma się dobrze. Nawet lekko nieprzychylne ale jakże rzeczowe komentarze się odrzuca. Brawo....
Oni że nawet na NIESZCZĘŚCIU innych potrafią robić kasę. Ogłaszają że wybudują osiedle dla uchodżców robią zrzutkę - naiwnych nie brakuje. Od rządzących wyrwią kasę na jaki to zbożny i miłosierny cel. A kiedy wojna się skończy i uchodżcy wyjadą a im zostaną budynki które będą wynajmować i kasa będzie płynąć. Nie dajcie się nabrać że niby będą tam bezdomni za darmo. Już zapowiadają że działkę da im miasto - na pewno za symboliczną złotówkę i w bardzo atrakcyjnym miejscu. KIEDY WRESZCIE TA CZRNA ZARAZA WYPROWADZI SIĘ DO WATYKANU.
w biedronce na kostromskiej stoi wózek przy kasach, od tygodnia w tym wózku jest jedynie 6-pak mydła, a ukraińce także robią zakupy i to spore
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!