Co jest? Ściągam, instaluję, odpalam już chyba trzeci raz i ciągle mi się uruchamia Pac Man? A może to jest to?
Jestem Henryk i mam tylko smartfon nokia 3110i. Czy da rade wgrac to ustrojstwo?
Babcia robi od dzisiaj zakupy powiem wam że ta kwarantanna zaczyna mi pasować coraz bardziej
Już widzę jak 80 letnia babcia ściąga sobie na Nokię 3310 aplikację i wali selfie
Już się rozpedzilem i podaje numer telefonu, instaluje jakiś chłam i robię sobie selfie :-D hahahaha
Wiele ludzi, zwłaszcza starszych, ma co prawda smartfona, ale np. nigdy nie ściągali żadnych aplikacji, nie przesyłali nigdzie swoich zdjęć, nie wiedzą co to Google Play itd. Zapewne sobie z tym sami nie poradzą, przecież w czasie kwarantanny nikt im nie może pomóc. Ktoś tu pomyślał chyba nie głową, tylko... nie powiem czym!
NIE MAM telefonu nie mam smartfona niech mi resort KUPI smartfonai OPLACI inernet to oKi ajk nie to kij w wma wiecie gdzie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!