Sa wazniejsze rzeczy na swiecie i w piotrkowie niz pieniadze nasi rodzice budowali a przekrety zburzyly stadion piekny Piotrcovi puenta jest taka ze pieniadz psuje a nie daje !!!!!!! manchmal
W Szczecinie byli mądrzejsi nie dali mu terenów handlowych wokół stadionu to zwinął Interes.
oglądałam foto -szopkę ale jak zobaczyłam tą' panią' Jadzię to mi odebrało apetyt do jedzenia jak taka niedomyta osoba może zajmować jakies stanowisko Panie Chojniak??????
[cytat][b]
przez tego ptaszka nasze miasto straciło piękny stadion i baseny gdzie można by było zainwestować i było by gdzie chodzić ale to biznes ktoś w łapę niezle dostał i sprzedał nasz trud który tak wkładaliśmy latami teraz nic tam nie ma na tym miejscu jedynie tylko targ bo marketów to mamy tyle w MIEŚCIE CO PARKINGÓW PŁATNYCH
przeprowadzki są konieczne powrót pod znakiem zapytania Wrocław czekał na NIEGO za futbol. Syn przyjeżdzał do kraju po otrzymaniu żelaznego listu,Tata widocznie NIE.
Pan Ptak może i hajs posiada ale ani w Piotrkowie ani w szczecinie kariery sportowej nie zrobil i nie zrobi bo trzeba miec troche serducha do tego...
do Mocny -a Pana wpisu nie rozumie.Prosze przeczytac jeszcze raz ,to co napisal Biedny.To ,ze ktos jest bogaty ,nie zawsze swiadczy o tym ,ze jest szczesliwy.
do Biedny-Pana wpis to Brylant,wielkosci 1000 karatow!Serdecznie pozdrawiam.
biedny, przyłącz do silniejszego to poczujesz ulgę i żółci Ci ubędzie i przyjazny się staniesz i zgorzknienie zniknie
Imperium wybudowane na krzywdzie ludzkiej. Miał takie szczęście czy ktoś za tym stał. A zaczynał od sprzedaży papierosów z walizeczki na Zjazdowej w Łodzi. Foto na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!