Antoni Macierewicz pełnił wysokie stanowiska państwowe, zawsze prezentował postawę patriotyczną, prawicową i narodową, nigdy nie dał powodu do jakichkolwiek spekulacji o charakterze obyczajowym, jest uczciwy do bólu nie ciągną się za nim żadne afery i podejrzenia.
Jestem przekonany, że wielu obywateli naszego kraju byłoby bardzo dumnych, gdyby Antoni Macierewicz został wybrany na najwyższy urząd w RP.
→ Zbigniew Rutkowski (Gazeta Trybunalska)
Macierewicz to upokorzenie Piotrkowa Trybunalskiego razem z Misiewiczem którego tu przywoził i afiszował się przed wyborami na Piotrkowskim Bazarze z Panem Dajczem.
No to blady strach zajrzał w oczy Baryle, wielkiemu fanowi Macierewicza, jak i widocznemu na zdjęciu Alamie...
Mój dziadek , moja matka. Ja prawie 60 latek. Ciągle miałem nadzieję, że jednak można uczciwe dążyć do Polski wielkiej patriotycznej, Po latach 80 siątych, kolejnych wyborach od 89 roku ciągle z nadzieją , że jednak Polska uczciwa wygra . A oni tylko się nami bawili kręcąc swoje interesy i ciągle dążąc do swojego celu . Byliśmy tylko pionkami do głosowania , potrzebni byliśmy by Oni byli na piedestale. Miałem nadzieje , że jeszcze po wecie nastąpi jakieś otrzeźwienie. Nic dalej to samo najpierw oszustwo , ze jest inaczej uczciwie . A potem po PAD , weta .
Zmiana premiera . Michalkiewicz jednak miał rację tyle go słuchałem ale nie wierzyłem , ze to teatr tylko .
Dzisiaj jednak po zmianie premiera , rządu .Po tym jak postępował Antoni M i Pani poseł z Radomska wobec starych i wiernych członków PC i PIS w Bełchatowie gdy ich wyrzucał . Mam w sobie obrzydzenie do swojej naiwności. Nigdy już więcej nie zagłosuję na nikogo mam to głęboko gdzieś ...... Zegnam również ten portal .... Wracam do normalnego życia bez polityki . Już nikt i żadne gadanie mnie nie zmieni. Rodzina to jest najważniejsze i Wara nic innego nie jest warte uwagi.
Apeluje o nie lajkowanie 97-300, jak wynika z jego wpisów niemerytorycznych , obracającego się wyłącznie w religii Antosiowej, czyli smoleńskiej?Nie mającej nic wspólnego z realnym światem, a z nielogicznymi wymysłami!
Ten koles z tylu patrzy na Antoniego, jak Joasia na Rysia w samolocie na Madere.:-)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!