Oj jak dobrze panie pośle, że nie będzie pan kandydował do EP. Domyślam się, że nie będzie pan również kandydował do sejmu RP w 2015 r. Tyle panu "zawdzięczamy"
No i znowu ta gęba, a mieliście już o nim nie pisać, nie psujcie ludziom samopoczucia od rana!
A ja - piotrkowianin z dziada pradziada nie chcę żeby ta kreatura była posłem z mojego miasta! Niech poseł Kaczyński wyśle go w bój gdzie indziej - np. do Torunia.
jest to posel na ktorego zawsze mozna liczyc :) i bardzo dobrze postepuje...zamiast siedziec i liczyc pieniadze w europarlamencie to lepiej niech ten pan zrobi cos dobrego dla Polski tutaj u nas w sejmie :)
Brawo,będziemy wspierać kandydowanie do naszego parlamentu: fantastyczny człowiek!!!
Co Antek zrobił dobrego dla Piotrkowa?Rozbił Pi S Do widzenia skoczkowi
To o tego eksperta od lotnictwa chodzi?!A był choć na pokazach lotniczych w PT? Jak opiniował :)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!