Co to za kobita, która nakryła dziecko w wózku przezroczystą peleryną? Przecież to dziecko nie ma dostępu powietrza! Kilkadziesiąt lat temu zrobiłam to samo w tym samym miejscu i musiałam wzywać pogotowie ratunkowe, bo dziecko straciło przytomność z powodu niedotlenienia. Nie potrzeba do tego mądrości, ale zdrowy rozsądek by się do tego przydał.
Jesteście przeciw wycince drzew ale jesteście za zabiciem nienarodzonego dziecka .............
To już chyba standard Byli funkcjonariusze komunistycznych służb mundurowych w akcji. Zabawne jak szybko stali się obrońcami swobód obywatelskich. Zapomnieli już o akcji HIACYNT i innych podłościach które działy się w trakcie ich "służby" dla komunistycznej chunty.
Do "Karola": dziękuj codziennie swoim rodzicom, że pozwolili ci żyć. Inaczej nie było by ciebie na tym świecie. Tutaj się bardzo mądrujesz, żyj i pozwól żyć innym.
Smuto mi Panie, Oni są za aborcją nienarodzonych dzieci . Wybacz im, bo Oni się pogubili.
A w styczniu znów te same osoby będą naklejać serduszka. Komunizm i bolszewizm ma się dobrze.
Arzeby te panie kohały boga tak jak ja koham to świat byłby pienkniejszy.
Bardzo dużo na tych zdjęciach OBCYCH, dowiezionych, czy 'wdzięcznych' za zasiłki?
Co ten stary kawaler może powiedzieć na temat Kobiet? Czy płaci bykowe ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!