To może ja z nimi pojadę i medal zdobędę???Widzę że nawet nie trzeba trenować i stanę i tak na podium hahahaha ośmieszają się nic więcej
To może ja z nimi pojadę i medal zdobędę???Widzę że nawet nie trzeba trenować i stanę i tak na podium hahahaha ośmieszają się nic więcej
Czytać ze zrozumieniem zawodniczka Mazur Team sekcję KS Ziętek Taem.
Nigdy nie zrozumiem dlaczego andzelika o tym nie mowi? z tego co widze to wszyscy sportowcy jakies swoje strony, facebok zawalony postami na ten temat. A od niej cierzko cokolwiek wyciagnac a jak pogadac to szybko konczy temat ??????? niby taka rozgadana i pozytywna dziewczyna sie wydaje, a co brak pewnosci siebie czy co
Ale to nie jest zawodniczka piotrkowskiego klubu - tylko Ziętek Team Kalisz. Super mistrzostwa Polski - z ulicy można było mieć brązowy medal. Powód do dumy!
tak zawistnych komentarzy nie brakuje, jak zawsze, jeżeli ktoś wkłada ciężką prace w przygotowania do zawodów czy to Puchar Polski czy Mistrzostwa Polski czy Europy, itp. nigdy przed zawodami nie wie ilu będzie miał przeciwników, aż do momentu zamknięcia list zgłoszeniowych i ważenia...ogarnijcie się to są godziny , dni, tygodnie przygotowań i wyrzeczeń , czy to zawodnik jest od Mazura , Ziętka czy Tomy....
Gratulacje ! Uwielbiam dziewczynę, wesola , rozgadana , bezpośrednia i przede wszystkim bardzo zaradna i pracowita a w domu lekko tez nie miala. Pozdrawiam i zycze dalszych sukcesow , trzymam kciuki ! Niczym się nie przejmuj !
trafili do zlego trenera ci zawodnic a teraz nienawiść do trenera bedzie przkladac sie na nich
Chcę powiedzieć że to zawody PZKB jak jeździli na inne to źle było w komentarzach jak na pzkb też źle tylko na inny jest o wiele więcej zawodników na zawodach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!