Dudę na zamku przyjmowali. Jak króla witali. No a jak Wielki Bul w Grodzie nad Strawą się pojawi. To gdzie i czym będzie witany? Więcej na http://sklave.manifo.com/
Mnie najbardziej podoba się nowa strona ePiotrkow. Przejrzysta, czytelna i kolorowa w przeciwieństwie do szarości tych importowanych i obiecujących polityków, którym przyklaskują ludzie wierzący w gruszki na wierzbie a posiadający często bogate doświadczenie polityczne minionych czasów.
Słuchając relacji w Radiu Fama spodziewałem się tłumu zapełniającego cały Plac Zamkowy. Z fotografii wynika, że z frekwencją to dość cienko wyszło, a i witający od chleba i soli to niekoniecznie Piotrkowianie. A tak w ogóle to wznoszone okrzyki kojarzyły mi się jakoś z niegdysiejszymi pokrzykiwaniami "Wiesław! Wiesław! Wiesław!" z partaigów nieboszczki PZPR (jeśli ktoś jeszcze pamięta, co to za cudo było). Te same smaczki i klimaty. Nie ma się co zresztą dziwić, biorąc pod uwagę wiek większości uczestników...
Najpierw Pan Duda niech wyjaśni Polakom co robił na obradach Knessetu w Krakowie! Czyżby przygotowania pod Judeopolonię??? http://noweszatycesarza.salon24.pl/632107,andrzej-duda-nie-moze-byc-prezydentem-polakow
Panie radny Dajcz zapraszam na II Międzynarodowe Targi Mody Ptak Fashion City. Białe skarpetki wracają do mody. Brawo.
Przecież to bez sensu. Jak piotrkowianie mogli witać gospodarza Antoniego Macierewicza. Wszak to poseł z Piotrkowa i to on witał swojego gościa Andrzeja Dudę. To już nawet kilku zdań nie potraficie poprawnie sklecić. Trzeba było wczoraj posłuchać TVN24. Tam wszystko wyjaśniono kto kogo witał.
PIS ŚMIAŁ SIĘ Z tuska jeszcze nie tak dawno że jeździ tuskoautem a dzisiaj DUDA robi to samo śmiech na sali ten cały PIS
A swoją drogą to może byście wprowadzili jakieś ikonki cytatów. Byłoby dużo wygodniej i prościej niż wpisywać to z ręki.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!