metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
młody ~młody (Gość)06.03.2012 19:10

Najlepszy wybór uczciwy oddany działacz

00

ares1 ~ares1 (Gość)06.03.2012 19:12

"Wanda" napisał(a):
to wtedy się do niego ustosunkuję.

Chyba nie chcę :))) od Prawdziwy działacz tylko czego?!

00

Wanda ~Wanda (Gość)06.03.2012 19:20

"ares1" napisał(a):
od Prawdziwy działacz tylko czego?!

Adminie tego Forum: oszczędź nam proszę konieczności czytania tak niezrozumiałych i błędnie sformułowanych dywagacji. Jak można tak kaleczyć nasz piękny język? Szok, szok, szok.

00

Kolega ~Kolega (Gość)06.03.2012 20:00

Jak Prochon jest uczciwy to ja jestem pleban ha ha

00

ares1 ~ares1 (Gość)06.03.2012 20:10

Oki niech Ci będzie!Posłowie , większość (nie wszyscy oczywiście ) Samoobrony na czele z Lepperem to ludzie z przypadku , aferzyści i chachmęci co było światłem dziennym tej partii.Czy teraz po polsku i soczyście?!Mam nadzieję że nie jesteś w szeregach tej Byłej partii bo było by mi bardzo przykro :((( Pozdrawiam serdecznie

00

Wanda ~Wanda (Gość)06.03.2012 21:05

"ares1" napisał(a):
Mam nadzieję że nie jesteś w szeregach tej Byłej partii bo było by mi bardzo przykro :((( Pozdrawiam serdecznie

Dlaczego byłoby Ci przykro?

00

ares1 ~ares1 (Gość)07.03.2012 09:48

"Wanda" napisał(a):
Dlaczego byłoby Ci przykro?

To proste!Bo zaliczała Byś się do tej nic nie znaczącej Byłej partii :)))

00

Wanda ~Wanda (Gość)07.03.2012 10:18

"ares1" napisał(a):
Bo zaliczała Byś się do tej nic nie znaczącej Byłej partii :)))

Czemu od razu wepchnąłeś mnie do partii? Czytasz przed wysłaniem na forum to, co napisałeś, czy jak w poprzednich postach tylko piszesz, by podnieść sobie statystykę komenatrzy? Ares1, zapamiętaj, że nie chodzi o ilość postów wysłanych na forum, tylko i ich wartość merytoryczną.

"ares1" napisał(a):
Bo zaliczała Byś się do tej nic nie znaczącej Byłej partii :)))

Samoobrona reprezentowała interesy Twojej grupy społecznej?

00

WYBORCA ~WYBORCA (Gość)07.03.2012 10:46

A.Prochon nigdy niebyl czlonkie Samoobrony R.P która była u władzy był członkiem stworu samobrona A Leppera która niemjała racj bytu To jest oszustwo co ten chłop wugaduje to tylko sprawa do prokuratury

00

ares1 ~ares1 (Gość)07.03.2012 11:54

"Wanda" napisał(a):
tylko piszesz, by podnieść sobie statystykę komenatrzy?

Właśnie dlatego :))) Dlaczego piszesz w tym wątku tylko?Widać bardzo cię interesuje ten temat (takie odnoszę wrażenie :)))

"Wanda" napisał(a):

Samoobrona reprezentowała interesy Twojej grupy społecznej?

Dzięki Bogu nie!!!Bo bym do dnia dzisiejszego musiał się za nią wstydzić!!! No ale niektórzy nie mają wstydu i szukają dojść do koryta jak poprzednicy :)))

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat