Super. Tak ma być aż do skończenia świata. Polacy wybrali NORMALNOŚĆ, a nie ideologiczne eksperymenty.
Tylko. Pis. Teraz. Czas. Na. Starostwo. Rozliczyć. Nieudaczników. Pana. Oskara.k.
Damiana.k.
Pawla.z
Oj joj trzaskowski przegrał no jaka wielka szkoda tak mi smutno że aż płaczę ze śmiechu myślałem że się ludziom pokręciło w głowach i może jeszcze wygrać ale jednak wygrał rozsądek i nie w wybraliśmy księcia złodziei na prezydenta mam nadzieję że po kolejnej porażce ta partia wreszcie się rozpadnie. Brawo Panie Prezydencie
Znów wygrywa zacofanie,propaganda. I od dziś znów Kaczyński zaczyna wydawać polecenia głowie państwa. Brawo naród.
Pisowcy się cieszą - Duda, prezydent Polski powiatowej, wybrany przez wieś, ludzi niewykształconych, zacofanych i otumanionych wściekłą propagandą znowu stoi na warcie ze swym długopisem. I czeka na polecenia od swego szefa z Nowogrodzkiej. Tylko Polski żal.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!