A czy pokazane będą Prezydentowi okoliczne, zdewastowane przez rabunkową wycinkę lasy ? ? ?
Dzisiaj osadę odwiedził mój wnuk z grupą przedszkolną. Nic o tym wielkim wydarzeniu, w życiu dzieciaków, nie piszą. To ja napiszę
"Obecnie w ośrodku i na przyległym do niego terenie trwają prace porządkowe. Między innymi w ekspresowym tempie poprawiono nawierzchnię drogi prowadzącej do osady." - ja dziękuję jak za Gierka, trawę też pomalujecie na zielono?
Wraca stare, prawie jak w Rosji, tam jak prezydent Putin jedzie gdzieś na prowincję, to jego przydu..sy każą okładać stare chałupy wydrukowanymi banerami z dobrą i ciekawą elewacją. Podpowiadam naszym przydu...om żeby i u nas to zastosować i pan prezydent mógłby tym sposobem oglądać nowe osiedla, pola, łąki i lasy. A możliwości dopieszczania władzy jest wtedy całe mnóstwo, na przykład makiety elektrowni atomowych, autostrad i osiedli apartamentowców.
Najciekawsze jak się dowiedziałem ,że na drodze przejazdu Dudy uczniowie zbierali śmieci przy drogach , jak za komuny zaprzęgnięta dzieci do sprzątania ,szkoda ,że jeszcze nie malowano trawników, kabaret jak za nędznej i biednej intelektualnie komuny!
żeby w drodze do Sulejowa tak napotkał go korek z którym zmierzamy się codziennie i stał z kilka godzin :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!