WFOŚiGW to najbradziej lukratywna instytucja w Polsce.Obracająca miliardami. Jak się jakiś projekt sprytnie ubierze w słowa przepchnie się wszystko ,czasami bzdury totalne... Dotychczas w gestii samorządów. "Wychowało" się na niej wielu "wybitnych" samorządowców...PiS zawładnie tym defintywnie...,Zgodnie z prawem i sprawiedliwością obasadzać będą godnych ,wiernych czasami artystów ,kulturoznawców....i innych fachowców. No cóż trzeba przyznać ,że jest tak i dzisiaj.
Nareszcie przyszła Kryska na matyska ja już parę lat czekałam na te oceny bardzo go nie lubiłam jak był pracownikiem piomy zaszedł mi za pazury
jesli mnie zwolnią z pracy to czy e-piotrkow też będzie o tym pisał?
Czy ktoś rozsądnie myślący uważa że wymiana na kluczowych stanowiskach jest czymś złym? Przecież żeby można było eprowadzić zmiany trzeba miec zaufanych współpracowników s jak PiS ma mieć zaufanie do ludzi po i PSL ? Widząc jakie walki były robione w całej Polsce
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!