A czy główna księgowa już została odspawana, czy będzie teraz prawą ręką nowego prezesa. Ta to ma dopiero moc!
cyferka: Chyba żartujesz? Nie wiesz, że stanowiska w spółdzielniach mieszkaniowych obejmuje się dożywotnio? ;)
Boczek to samo zrobi w spółdzielni co w TBS-ie. Jednogłośnie go wybrali - komu ten kit. Ludzie zakładać wspólnoty póki czas bo później może być za późno
Ja znam p .Boczka osobiście i jestem członkiem spółdzielni.
I niestety trzeba stwierdzic jasno ,że idą ciężkie czasy dla lokatorów i już zgubiłem się gdzie On już nie był członkiem rady lub prezesem. Porażka!!!
Tak Pan zastępca d/s technicznych nie różnił się od Prezesa Aleksandrowicza niczym. Siedział i grzał krzesełko. Pani Pawlik w pokoju obok Pana Michalaka też bardzo uczynna. Jest strasznie zapracowana i chyba zapomniała że to ona jest dla petentów a nie na odwrót. Szkoda gadać...
Kolejny "KOLEŚ" znalazł ciepły stołek. W tym mieście z pewnych poziomów się nie spada......
Biada lokatorom spółdzielni!!!!!
Aleksandrowicz - to nie całkiem chlubna historia. Boczek..? ...nie krytykujmy na kredyt, a raczej udzielmy kredyt zaufania...
... ale zgadzam sie ze "spółdzielcą": Boczek powinien zrobić coś z Michalakiem, bo to pryzmat, przez który będą widziane działania Boczka. Sam w sobie Michalak nie jest ważny, ale utrzymywanie go w niezmienionej postaci nie pomoże Boczkowi. Tylko czy Michalak jest reformowalny? - oto jest pytanie!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!