Nic wam nie pasuje śmieci drogo paliwo drogo.. nikt was nie zmusza do kupowania paliwa nie stać cię nie kupuj i po problemie.
Wszystko drożeje a inflacja dopiero się nakręca. Ale co dziwnego jak mafia złodziejska u władzy? Najbardziej dostaną pi du... jak zwykle najbiedniejsi. Przekupili was za marne grosze a sami kradną miliony. Teraz kasę z Ofe kradną i wprowadzają kolejne zlodziejstwo PPK. Ale w Tvp wszystko super niech tylko sądy przejmą to będą kraść bezkarnie
to jest poziom https://twitter.com/i/status/1216014146489274369
2014 rok diesel cena na stacji 4,30 cena baryłki 65 usd 2020 rok cena baryłki 60 usd ,a paliwo droższe o 0,80 gr. to ja już wolę mafie vat bo chociaż miałem wszystko taniej ,a teraz płace za wszystko o około 30-40 % więcej dobra zmiana tylko dla kogo bo dla mnie nie. Zarabiałem około 4 tyś i to się nie zmienia ,a wszystko drożeje w oczach.
Do KO:
Jedna z nielicznych osób, która w tym biedny pisowskim rejonie dobrze myśli ;)
Pewnie lepiej nie dawać 500 plus to może platformę przywrocimy do władzy tak bardzo tego chcecie tylko słyszę pisiory i pisiory a co platforma nam dała przez 8 lat może ktoś powie?
to unas było kiedyś tanie paliwo? ?? w łodzi to o 30gr tańsze zawsze warszawie też tylko tu nie jest tanie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!