jeśli ok 14 mają być w Łasku więc ten "konwój" będzie przejeżdżał przez Piotrków ok godz 9 (prędkość max 70km/h) więc niech redakcja pokarze film z tego psełdo przejazu
Czy o zbrodniach popełnionych przez naszego obecnego "Wielkiego Brata", czyli Stany Zjednoczone Ameryki, pisać można? Czy dopuszczalne jest tylko pisanie o zbrodniach innych państw?
Wychodzi na to ,że w Piotrkowie nie będą a jeśli mowa o Polichnie to chyba koło hotelu Górski sie zatrzymają
Czytając niektóre wpisy to mam wrażenie że piszą to bardzo młodzi ludzie lub niemające zielonego pojęcia o obronności kraju .Ciekaw jestem ilu z was w razie konfliktu stawiło by się DO WOJSKA!!!
Przez Piotrków przejeżdżał już i Wehrmacht i Armia Czerwona, to i Jankesi nie powinni dziwić. Obce wojska w słabym państwie to rzecz naturalna. To, że jedni się sami wprosili, a drudzy zostali zaproszeni, to sprawa drugorzędna.
Pan przyjechał na inspekcje na swoje kolonialne włości, cieszta się proste ludzie!
Proponuję, żeby amerykańscy dzielni żołnierze spróbowali w przydrożnym Majda-barze specjalności zakładu- surówki ze zgniłej marchwi pastewnej. Obróbka jest arcyboleśnie prosta: należy wrzucić do obieraka ile wlezie zgniłej marchwi, (robi się to naturalnie tylko w nocy, kiedy znajome panie z sanepidu śpią), po kilkunastu minutach zgniła maź odpłynie odpływem, pozostałe 20 procent należy przerobić jak normalną marchew, zabić smak cukrem i......WYDAWKA!!!!!!!!!!!
Wiem, że się nie mówi smacznego, ale co tam: smacznego!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!