Proponuję, żeby amerykańscy dzielni żołnierze spróbowali w przydrożnym Majda-barze specjalności zakładu- surówki ze zgniłej marchwi pastewnej. Obróbka jest arcyboleśnie prosta: należy wrzucić do obieraka ile wlezie zgniłej marchwi, (robi się to naturalnie tylko w nocy, kiedy znajome panie z sanepidu śpią), po kilkunastu minutach zgniła maź odpłynie odpływem, pozostałe 20 procent należy przerobić jak normalną marchew, zabić smak cukrem i......WYDAWKA!!!!!!!!!!!
Wiem, że się nie mówi smacznego, ale co tam: smacznego!
Przez Piotrków przejeżdżał już i Wehrmacht i Armia Czerwona, to i Jankesi nie powinni dziwić. Obce wojska w słabym państwie to rzecz naturalna. To, że jedni się sami wprosili, a drudzy zostali zaproszeni, to sprawa drugorzędna.
Pan przyjechał na inspekcje na swoje kolonialne włości, cieszta się proste ludzie!
Czytając niektóre wpisy to mam wrażenie że piszą to bardzo młodzi ludzie lub niemające zielonego pojęcia o obronności kraju .Ciekaw jestem ilu z was w razie konfliktu stawiło by się DO WOJSKA!!!
Wychodzi na to ,że w Piotrkowie nie będą a jeśli mowa o Polichnie to chyba koło hotelu Górski sie zatrzymają
Czy o zbrodniach popełnionych przez naszego obecnego "Wielkiego Brata", czyli Stany Zjednoczone Ameryki, pisać można? Czy dopuszczalne jest tylko pisanie o zbrodniach innych państw?
jeśli ok 14 mają być w Łasku więc ten "konwój" będzie przejeżdżał przez Piotrków ok godz 9 (prędkość max 70km/h) więc niech redakcja pokarze film z tego psełdo przejazu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!