No i pomału zaczynamy się zgadzać. Tak, nie jestem niezorientowany. Poza tym naprawdę to nie miejsce na takie sprzeczki. Chodziło mi tylko o to, by przy takich okolicznościach nie podawać tylko suchych faktów, typu : złoty medal, 3 miejsce, rozegrano mecz, czy - znów wygrały. To doskonały moment by napisać parę słów o kobietach, którym jedna informacja wywraca świat do góry nogami, o walce o życie, o zwątpieniach, o zwycięstwie, o propagowaniu zdrowego trybu życia. Nie wiem czemu się oburzasz. Twoje komentarze brzmią jak odpowiedzi niezadowolonego administratora portalu :/
odsylam na sttone Piotrkowskich amazonek. Www.eamazonki.pl dla wszystkich zainteresownych nasza dzialalnosca oraz osiagnieciami zapraszam
Bo nie jesteś. Były tu już historie piotrkowskich amazonek. Nie raz, nie dwa. Były teksty o ich działalności i ich historie.
pffff... . Tak pisała, 4 razy. Taki wynik powinien być okazją dla szerszego opisu idei Amazonek. A jeśli tak właśnie uważam, to nie wiem czemu twierdzisz, że jestem niezorientowany... .
Dla tych co nie są w temacie amazonek.Na spartakiadę do poznania pojechały członkinie Piotrkowskiego Stowarzyszenia Amazonek(kobiety po raku piersi).Był to już kolejny medal dla naszych dziewczyn!!!
Gratulacje dla pań. W takich okolicznościach warto by napisać coś więcej o Amazonkach, zanim pojawią się jakieś idiotyczne komentarze. Chyba że redakcja jest niezorientowana.
Redakcja milion razy o amazonkach pisała. Także jedyną niezorientowaną osobą jesteś jak zawsze ty:)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!