metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ciasteczkowy potwór ~ciasteczkowy potwór (Gość)28.11.2011 00:35

a ta śpiewająca Kora śpiewała dla piotrkowian w 2009!!!!!!!!!!

00

szczawik szczawikranga27.11.2011 09:47

ta Altamira to chyba najlepiej prosperujący lokal w Piotrkowie, byłem tam kiedyś na spontanie i całkiem nieźle się bawiłem. A teraz widzę, że nawet jakieś koncerty są regularnie. Oby tak dalej!

00

the triumph of idiot culture ~the triumph of idiot culture (Gość)27.11.2011 14:59

Z tej Orthodox to niezłe ciacho do schrupnięcia. Może raczej wuzetka...

Komentarz był edytowany przez autora: 27.11.2011 15:19

00

Ania ~Ania (Gość)27.11.2011 17:20

koncerty, czy to coś fajnego? Hmm chyba ze dla małolatów, kiedyś ( dwa lata wstecz) w altamirze była zdecydowanie milsza atmosfera, inni ludzie...

00

the triumph of idiot culture ~the triumph of idiot culture (Gość)27.11.2011 23:46

"apostasy" napisał(a):
Skądże znowu! Nie mylisz, bo oczywiście chodziło mi o panią Halinę Kępińską. Uprzedzając Twoje następne ewentualne pytania, Kobranocka to gatunek węża polującego w nocy, Voo Voo to pierwotna nazwa stron WWW, L. Stadt to miasto na L, Farben Lehre to zakamuflowana opcja niemiecka a Closterkeller to chyba marka taniego wina, ale najlepiej sam zapytaj tej wuzetki.

Ho, ho. Miazga ta Twoja odpowiedź. Zaciekawiasz tak jakby.

00

apostasy ~apostasy (Gość)27.11.2011 19:43

"Ania" napisał(a):
koncerty, czy to coś fajnego? Hmm chyba ze dla małolatów, kiedyś ( dwa lata wstecz) w altamirze była zdecydowanie milsza atmosfera, inni ludzie...

Tak Aniu, koncerty to coś naprawdę fajnego i nie tylko dla małolatów. Jestem już dość wiekowy :) i często chodzę na imprezy tego typu. P.S. Nie słucham muzyki pop z radia, więc mam w czym wybierać jeśli chodzi o repertuar koncertowy w P-wie.

00

Ania ~Ania (Gość)27.11.2011 20:29

Tez jestem dość wiekowa:) i wiem co mówię, może mężczyźni inaczej podchodzą do tych form spędzania miło czasu wolnego, bywa różnie

00

the triumph of idiot culture ~the triumph of idiot culture (Gość)27.11.2011 20:34

"apostasy" napisał(a):
...więc mam w czym wybierać jeśli chodzi o repertuar koncertowy w P-wie.

Apostasy raczy sobie dworować, tak rozumiem jego wpis...

00

apostasy ~apostasy (Gość)27.11.2011 21:04

"the-triumph-of-idiot-culture" napisał(a):
Apostasy raczy sobie dworować, tak rozumiem jego wpis...

A co, jak szaleć to szaleć :) Ostatnimi czasy byli u nas m.in. Czesław Śpiewa, Kora, Kobranocka, Voo Voo, L. Stadt, Farben Lehre czy ostatnio Closterkeller. Jak na Piotrków to wybór dość przyzwoity.

00

the triumph of idiot culture ~the triumph of idiot culture (Gość)27.11.2011 21:40

"the-triumph-of-idiot-culture" napisał(a):
Ostatnimi czasy byli u nas m.in. Czesław Śpiewa, Kora

Co ten Czesław śpiewa, to już nie raczyłeś napisać. Niemen?
A Kora była w 2008 roku, rzeczywiście, jak na Piotrków, to może to i jest niedawno.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat