a ta śpiewająca Kora śpiewała dla piotrkowian w 2009!!!!!!!!!!
ta Altamira to chyba najlepiej prosperujący lokal w Piotrkowie, byłem tam kiedyś na spontanie i całkiem nieźle się bawiłem. A teraz widzę, że nawet jakieś koncerty są regularnie. Oby tak dalej!
Z tej Orthodox to niezłe ciacho do schrupnięcia. Może raczej wuzetka...
koncerty, czy to coś fajnego? Hmm chyba ze dla małolatów, kiedyś ( dwa lata wstecz) w altamirze była zdecydowanie milsza atmosfera, inni ludzie...
Ho, ho. Miazga ta Twoja odpowiedź. Zaciekawiasz tak jakby.
Tak Aniu, koncerty to coś naprawdę fajnego i nie tylko dla małolatów. Jestem już dość wiekowy :) i często chodzę na imprezy tego typu. P.S. Nie słucham muzyki pop z radia, więc mam w czym wybierać jeśli chodzi o repertuar koncertowy w P-wie.
Tez jestem dość wiekowa:) i wiem co mówię, może mężczyźni inaczej podchodzą do tych form spędzania miło czasu wolnego, bywa różnie
Apostasy raczy sobie dworować, tak rozumiem jego wpis...
A co, jak szaleć to szaleć :) Ostatnimi czasy byli u nas m.in. Czesław Śpiewa, Kora, Kobranocka, Voo Voo, L. Stadt, Farben Lehre czy ostatnio Closterkeller. Jak na Piotrków to wybór dość przyzwoity.
Co ten Czesław śpiewa, to już nie raczyłeś napisać. Niemen?
A Kora była w 2008 roku, rzeczywiście, jak na Piotrków, to może to i jest niedawno.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!