Będzie disco czy standardowy "łomot" ? Nie ma tego w artykule, a nie wiem czy warto się tam w ogóle fatygować tylko po to żeby po godzinie już wyjść z niesmakiem.
Muzyka będzie dyskotekowa, jak to na każdej dyskotece. To chyba jest dość logiczne. Pozdrawiam i miłej zabawy.
W Altamirze muzyka dla każdego od komercyjnej czyli jak Śpioch zwie łomot do rocka,pop,disco itd. każdy znajdzie coś dla siebie no chyba że będzie mu się spać chciało i wszystko będzie na nie ;-)
Fakt muzyka nie jest najlepsza w tym klubie czy restauracji, nie wiem... Byłam jakiś miesiąc temu no i.... zmieniłam lokum
impreza jest super od dłuższego czasu tam chodze i z przyjaciółmi zawsze jestesmy wybawieni na maxa polecam ten klubc
kinia.... to nie jest klub.... :))) jak masz tak duzo przyjaciól to spytaj się gdzie tak naprawdę chodzicie
łukasz spójrz powyżej na plakat...wyraźnie pisze KLUB i to muzyczny:)więc może to ty nie wiesz gdzie chodzisz
budda chyba wiem co jest napisane przy wejściu altamiry jak woł napisane jest restauracja, tak więc gdzie klub.... daleko im do tego ,tam chyba nie wiedzą czego chcą
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!