Takie akcje to powinni na wsiach głównie przeprowadzać!! Kierowców ciagników rolniczych szczególnnie kontrolować!!
I Bardzo dobrze. Jak najwięcej takich akcji. Trzeba wyeliminować pijanych morderców z polskich dróg!
ja od samego poczatku uwazalem piotrkow miasto policyjne. 6 roznych radiowozow po miescie bez sensu jezdza a wypadki i tak beda bo nie dopilnuja.
Zatrzymano 4 nietrzeźwych kierujących oraz 1 osobę po spożyciu alkoholu.- to ta 1 osoba po spożyciu % BYŁA TRZEŹWA????????
adamo tak z reka na sercu ile razy rano wstawales po winku piwku czy flaszcze z kolega i rano jechales wiec teraz na forum nie rznij cwaniaka
Akcja alkohol i narkotyki ,a czy to przypadkim nie jest jedno i to samo
piszę do ,,JA' sam jesteś chyba ze wsi to Ciebie jako pierwszego powinni wziać na alkomat DEKLU... Alkohol jest wszędzie nie tylko na wsi Wieśniaku z miasta
ja nigdy a ty jak tak to swiadczy o tobie,super akcje co tydzien chociaz
nietrzeźwy - powyżej 0,5 promila
po spożyciu - 0,2 do 0,5 promila
:)
a w Wielkiej Brytani (między innymi) mozna jezdzic do 0,8 promila co oni mocniejsze głowy maja czy jak? :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!