metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Skotniok ~Skotniok (Gość)12.03.2011 15:03

Brawo! Od czegoś trzeba zacząć.Internet to nie tylko domena młodych .Osobiście znam starszych ludzi,którzy w pełni korzystają z tego dobrodziejstwa.No i może to forum nabierze innego kształtu.

00

as ~as (Gość)12.03.2011 16:59

Szkoda, że takiego czegoś nie ma w Piotrkowie bo ja bym chętnie wysłał na to swojego dziadka... nudzi się chłopak w domu bo mu wszyscy znajomi już powymierali. Pod wzgledem psychicznym i ruchowym jest ok... no dobra jest upierdliwy, ale to pewnie wynik siedzenia w domu :)

00

ddddd ~ddddd (Gość)12.03.2011 17:52

ha, ha , ha

00

J23 ~J23 (Gość)12.03.2011 18:35

BRAWO PANIE GLOWACKI

00

Skotniok ~Skotniok (Gość)12.03.2011 20:42

AS.Weź dziadka na spacer,do kina bo teatru nima,a może na kawę lub piwo.I pamietaj,że będziesz jeszcze bardziej upierdliwy dla swoich wnuków.Ciąg pokoleńowy od wieków jest najlepszym w rozwoju społeczności.

00

Skotniok ~Skotniok (Gość)12.03.2011 20:48

Panie Wujcie a może założyć forum na stronie gminy?Może skończyły by się tematy typu:wpadli na drzewo,park rozrywki na Bugaju,dróżniczka na gazie,rozpoznali umarlaka.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)12.03.2011 22:12

"Skotniok" napisał(a):
Panie Wujcie a może założyć forum na stronie gminy?Może skończyły by się tematy typu:wpadli na drzewo,park rozrywki na Bugaju,dróżniczka na gazie,rozpoznali umarlaka.

A zaczęły.....śmieci w lesie,pijany rolnik potrącił kozę traktorem,dlaczego Kowalska podbiera mleko Nowakowej,czy w tym roku urośnie coś na sośnie,czemu cała gmina to jedna rodzina,wczoraj u Skotnickich ubili świnię,bimber i ja...itd

00

+40 ~+40 (Gość)12.03.2011 23:10

"MARKPIO" napisał(a):
A zaczęły.....śmieci w lesie,pijany rolnik potrącił kozę traktorem,dlaczego Kowalska podbiera mleko Nowakowej,czy w tym roku urośnie coś na sośnie,czemu cała gmina to jedna rodzina,wczoraj u Skotnickich ubili świnię,bimber i ja...itd

Nie bądź taki zgryźliwy!Może zapowiedzi będą ogłaszać na forum..

00

Skotniok ~Skotniok (Gość)13.03.2011 10:48

MARKPIO.Nie przenoś wiochy z Piotrkowa na wieś ,ona tam jest.Mam pytanie co masz do zaoferowania Ty z wielkiego miasta?

00

Miki ~Miki (Gość)13.03.2011 12:20

"MARKPIO" napisał(a):
A zaczęły.....śmieci w lesie,

MARKPIO, jak widać, to lubisz dużo pisać ...
Ale nie rozglądasz się lub nie chcesz poprostu widzieć " śmieci " blisko siebie, a tylko na innym terenie ?
Otóż rzeczywistość nie jest już taka kolorowa na terenie i w granicach miasta Piotrkowa Trybunalskiego.
I choć bardzo lubię nasze miasto, to niestety jest zaśmiecone, a już na obrzeżach miasta widnieją poprostu
wysypiska śmieci ... ;(
I w tym zanieczyszczonym środowisku żyją ptaki, zwierzęta, ryby, ... i tylko dlatego, że brak szacunku
do przyrody i odpowiedzialności za otaczający nas świat .

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat