Bzdury piszesz Konrad wyznawco Chojniaka, wykład był bardzo ciekawy, najlepszy z dotychczasowych. A Twoje wystąpienia były żenujące, plan miałeś jeden kolego zdyskredytować za wszelką cenę kandydata pio. Przykre to jest, że tak uwierzyłeś w obecną władzę.
Nie przypominam sobie byśmy byli kolegami, chyba, że jesteś Krzysztofem kandydującym z PIO ;) Jeśli tak to dziwi mnie, że wczoraj nie byłeś taki aktywny, a i dziś nie potrafisz się ustosunkować merytorycznie do mojej wypowiedzi. Byłoby też znacznie prościej gdybyś miał odwagę podpisywać się swoim nazwiskiem ;) Nawiązując do zarzutu - nie jestem niczyim wyznawcom. To, że nie popieram Twojej kandydatki, nie znaczy, że popieram kogoś innego. Wyluzuj, Krzychu :)
Popełniłem błąd pisząc "wyznawcom" zamiast "wyznawcą". Przepraszam.
Konrad, bardzo Ci współczuję, że Twoja uczelnia gości takie miernoty. Z poszanowaniem dla Ciebie i Twojej wiedzy i osoby. Z.
Daleki jestem od definiowania drugiego człowieka jako "miernoty". Pani Aleksandra jest klasyczną ofiarą kampanii, która przeceniła swoje siły, mierząc wysoko. Jedną z tysięcy... Wiara we własne możliwości, sama w sobie, nie jest niczym złym.
była gospodyni domowa która się nudzi ze średnim wykształcaniem - wykładowca na uniwersytecie takie jaja to tylko w Piotrkowie - brak wiedzy i kompetencji zupełne brak słów- zgadzam się z tomsh
I chyba zagłosuje na lorka....
Szanowni Państwo,
Wyjaśniam, że Pani Aleksandra Rozpendek nie jest pracownikiem UJK. Instytut Historii i Stosunków Międzynarodowych wyszedł z inicjatywą zorganizowania cyklu spotkań, w ramach których kandydaci na Prezydenta Miasta Piotrkowa Trybunalskiego wygłaszali wykłady. Tematem przewodnim spotkań był: "Piotrków Trybunalski za ćwierć wieku. Spojrzenie w przyszłość".
Pani Olu, Pani się nie przejmuje krzykaczami kluczkowskimi czy innymi rozgoryczonymi. To pieski Chojniaka i ujadać będą. Ja nie byłem na wykładzie ale rozmawialiśmy koło polomarketu i mojej rodziny całej ma Pani głos. Pozdrawiam i głosuje na Aleksandrę Rozpędek :)
po zdjęciach widze że z wygladu pani Aleksandra różni się bardzo od tej pani Aleksandry z plakatów ...zresztą nie tylko ona
zmiana władzy wszystkich wyszła by na dobre a co będzie się okaże
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!