A może panu Pietrasowi dać 2000+,może dołożymy sie mu do czynszu,wody czy prądu,a może niech pan Pietras niech siedzi w domu,a my mu mu bedziemy płacic za siedzenie !
A kiedy wreszcie coś dostaną ci,którzy zapieprzają na ten socjal ?!
Skończcie z tymi kartami, w karty grałem na koloniach w podstawówce a te plusy to nie wiem, ale też takie infantylne
Niezły ból d..y ma ten Pan. Ja tam bym się wstydził przyznać że mam Karte mieszkańca takiego miasta.
Ta karta nie jest dla wszystkich tym bardziej dla ludzi starszych zrobić darmowa linie i będzie dla wszystkich ulga my nie jesteśmy miastem jak kraków, czy warszawa że mamy muzea teatry itd
Przecież wszędzie zawsze piszą, że promocji nie można łączyć. Tak to mógłby wyrobić 5 kart naraz. :-)
A może o jakimś otwarciu zakładu produkcyjnego w tym mieście i zniesienie lockdownu, aby ludzie mieli pracę i mogli patrzeć w przyszłość
I tak właśnie działa socjalizm. Zaczynacie się kłócić, kto jest bardziej uprzywilejowany i ma dostawać wyższe zniżki. Zamiast po prostu obniżyć ceny to są jakieś karty mieszkańca, rodziny 4 plus itp.
Jeśli zniżki nie mogą się łączyć, to co za różnica ile ktoś ma kart? W danej sytuacji korzysta z jednej, ale mieć może ich 10. Posiadacz karty powinien decydować kiedy, z której zniżki chce skorzystać. A posiadanie jednej karty nie powinno wykluczać posiadania innych kart.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!