można było wczesniej napisać, że cos takiego jest planowane a nie po fakcie
tutaj zawsze wszystko jest z opóźnieniem, informacja o teście była zamieszczona wcześniej ale na naszympiotrkowie
Syren nie słychać w całym mieście, na ul. Wojska Polskiego za przejazdem zagłuszyly samochody.
Za jakim przejazdem?
najpierw robia potem informuja mam dziecko co bardzo mocno wystraszylo i przez godzine nie moglam uspokoic nie ma jak myslenie naszych madrych rzadzacych
wszystko dobrze , ze to próbny alarm. ale co by było jak by był prawdziwy, jakoś nikt nie reagował na te syreny i co to wycie syren oznaczało?
Ja już myślałem że to alarm na atak lotniczy. Syrena 6x z przerwami... Do sklepu leciałem po litra czystej, a tu masz... Próba...
informacja była, tam, gdzie powinna, czyli na stronie urzędu miasta, no ale jeśli ktoś woli te głupie ploty, niż rzetelną informację, to proszę, macie, po fakcie, pozdrawiam wszystkich miłośników tego portalu, fuj...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!