metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Zanzi ~Zanzi (Gość)25.08.2014 09:39

Cytuję:
“Aktywna Mama” to akcja, za pomocą której zachęcamy młode mamy do aktywności fizycznej zarówno przed, w trakcie i tuż po ciąży

Ciężko zachęcić panie i dziewczyny w ogóle do jakiegokolwiek treningu, ruchu, a co dopiero w okresie ciąży:) Ale pomysł bardzo fajny.

20

jula ~jula (Gość)25.08.2014 11:38

Bardzo fajna inicjatywa wybieram się

20

mamma ~mamma (Gość)25.08.2014 13:54

Coś nowego;)

20

obywatelka1 ~obywatelka1 (Gość)25.08.2014 22:10

och,ten wspaniały nasz szpital!byłam dziś z dzieckiem na sorze ,ludzi bardzo dużo czekałam w kolejce 3 godziny,aż zrobiłam awanturę i zostałam przyjęta.jestem w zagrożonej ciąży ,a mój synek miał rozciętą skórę na główce ,czekałam naprawdę długo a pan doktor przyjął kilka osób poza kolejnością tj.np.córkę lekarki ,która podczas pracy załatwiała swoje prywatne sprawy.skrzyczał mnie i powiedział,że to on ustala kolejność.porażka.z dzieckiem pojechałam do innego szpitala,zostałam przyjęta od razu a stan dziecka uznali za poważny.zamierzam zgłosić to nie tylko do telewizji ,ale w takie miejsce,gdzie ,ktoś z tym zrobi porządek.

12

pola ~pola (Gość)30.08.2014 21:23

Obywatelka to w koncu bylas przyjeta czy pojechalas do innego szpitala? Jak się ten dr nazywal co Cię skrzyczal? Czy tylko umiesz anonimowo w sieci?Czekam na te wieści w tv

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat