metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
maraton ~maraton (Gość)03.08.2021 12:26

To czy odbędzie się jeszcze maraton dookoła zalewu? Którędy?

50

Janko Chanowski ~Janko Chanowski (Gość)28.07.2021 17:01

Tak dla uporządkowania. Według (systemu informacji przestrzennej Urzędu Miejskiego w Sulejowie - portal geodezyjny Gminy Sulejów) na mapę jest naniesiona oznaczona kolorem żółtym droga. Mostek, o którym mowa, przynajmniej jeden znajduje się na: Działka, Identyfikator działki: 101009_4.0001.1/12, Numer działki: 1/12, Numer obrębu: 1, Nazwa obrębu: 1, Gmina: SULEJÓW MIASTO, źródło: www.sulejow.e-mapa.net. dane sprawdzone 28-07-2021 o godzinie 12:53. Nie wiem do kogo należy działka, ale skoro przez jej teren przebiega droga to zarządcą terenu jest albo Gmina Sulejów, albo Powiat, bo GDDKIA o zarząd nad tą drogą nie posądzam. Zatem trzeba pytać najpierw w Gminie, kto jest zarządcą drogi. W następnej kolejności należy wystąpić ewentualnie o zgodę na remont lub wystąpić do Burmistrza lub Starosty o wyremontowanie mostka. Mam nadzieję, że co nieco wyjaśniłem. Pozdrawiam!

101

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat