A fizykoterapeuci na Piomie nie strajkują. Czy boją się Pani Dyrektor z Roswelta?
Mła
A TO JUŻ DUŻA PRZESADA DELIKATNIE MÓWIĄC!!!
BYWA TAK, ŻE TRAKTUJĄ CIĘ JAK INTRUZA, Z GÓRY !!!
BYLE PAPIEREK JEST DLA NICH WAŻNIEJSZY OD ISTOTY SPRAWY!!!
Pracownicy jednostek pomocy społecznej oprócz wydawania sterty dokumentów, pracują z człowiekiem dla którego pomoc oferowana przez MOPR, PCPR jest ostateczną deską ratunku. Pracodawcy powinni dać tym ludziom podwyżkę. Ich praca w porównaniu ze zwykłym urzędnikiem jest bardzo ciężka. Oferują pomoc ludziom w różnym wieku. Dzieciom którym rodzice odmówili pomocy, zostawili ich nie myśląc o nich. Ludziom w kryzysie. bardzo wielka odpowiedzialność tych ludzi. Oprócz sterty dokumentów muszą pomagać wspierać innych ludzi. Muszą istnieć takie instytucje.
Tym Panią jest mało a i tak tam gdzie potrzebna jest pomoc to nie pomagają tylko alkocholiką i kobieta letki obyczaj pomagają ja bym nawed grosze nie podniosła i urzędnik nie tak dalej tymaja i im nie robią podwyżki...
Znaleźli się Ci co używają poprawnej polszczyzny, haha i tak wiadomo o co chodzi alkoholicy i femme fatale, bo taka jest prawda
MOPR jest niepotrzebny !!! 500 +, 300+ niech wyplacają pracodawcy jako dodatek do pensji, resztę świadczeń dla nierobów zlikwidować. Problem rozwiązany.
To kpina z ludzi że magazynier zarabia wiecej pieniędzy od pracownika MOPRu. Taki ktoś chodzi po melinach i próbuje pomoc ludzia za psi pieniądz !!! Państwo to slaby pracodawca i tyle WSTYD !!!
Wstyd dla władz pracownik- , który pracował ponad 30 lat w urzędzie odchodząc na emeryturę ma 2500
A ja na emeryturce mam tysiąc dwieście i co mam powiedzieć pracę siedząca nie miałam tylko zap......łam to co wam jaszcze źle za waszą pracę i tak zadurzo
W urzędzie nikt za płace już się nie identyfikuje z prezydentem. Jak PIS nie da to prezydent napewno nie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!