Urząd skarbowy jak zawsze ściga tych z którymi najmniejszy problem. A kiedy kochani wreszcie sprawdzicie prywatne gabinety lekarskie? Czy w Piotrkowie znajdę lekarza od którego dostanę paragon na wykonaną usługę?
Mimo że to Wielkanoc, napiszę: bez jaj!
broda a kiedy skarbowka scignie ojca dyrektora rydyka on ma 4.5 miliona do oddania
jesteście żałośni!!! niedlugo wyginiecie jak dinozaury a jak nie to społeczeństwo was wyniesie na widłach!
niszczycie przedsiębiorców którzy ledwo potrafią przeżyć, płacąc horrendalne podatki, z trudem wiążą koniec z końcem ale nie! trzeba im przypieprzyć kare bo "łamią prawo"!
powstrzymuje się od neicenzuralnych slów ale tylko takie pasują do polskiego prawa...
Polacy! czas na rewolucje !!
"Kochani!Sprawdzajcie gabinety lekarskie"
Co za durne gadanie...
Jakby do tej pory nikt tego nie robił...Tak jak każde przedsiębiorstwo konieczne jest prowadzenie dokumentacji finansowej, że o medycznej nie wspomnę.A sprawdzenie,czy konował wpisuje kązdego pacjenta do dokumentacji jest proste-wystarczy usiąść na poczekalni,policzyć pacjentów, a potem policzyć w dokumentacji...
Kasy fiskalne w obowiązkowym wyposażeniu gabinetu lekarskiego bedą dopiero od 2013 roku.
Jak tak nienawidzicie lekarzy,to przestańcie do nich chodzić...;->
Chyba nie byliście jednak wszędzie w mojej wiosce napewno nie (gmina Łęki Szlacheckie)nie dość że doliczają 50 gr do paczki papierosów to kasy fiskalnej nikt tam nie widział!!!
Trzeba najpierw za markety się wziąć a nie ulga 5 lat potem nazwa się zmienia i dalej 5 lat nie płacą!
W Piotrkowie nie wiem jak z paragonami. Ja akurat potrzebuję faktury. Od kilku lat gdy proszę o wystawienie faktury, lekarze robią to bez ceregieli. Natomiast w Łodzi lekarze dość powszechnie dają paragon (albo rejestracje, gdzie dokonuje się opłaty).
A ja myślę, że jak przedsiębiorca kiwa fiskusa, to równie dobrze może wykiwać mnie - klienta. Jak ktoś jest kręt, to będzie kręcił w każdą stronę i może nie warto u niego kupować?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!