Gówniarz jeden z drugim go nie lubi , to najłatwiej obsmarowac dupe w necie hahahaha , żal mi was !!! a wracajac do osoby o której mowa, szkoda dobrego chłopaka !!!
A już myślałem, że Krzysztofa Ch. w końcu zatrzymali. Ale jednak jeszcze nie tym razem.
"Piotrkowiwnin" napisał- "A już myślałem" Radość twoja jest przedwczesna,myślenie przychodzi ci z trudem .To były majaczenia.
a wiecie co ze sroką ?? bo po mieście krążą takie plotki że się można uśmiać jak łatwo manipulować społeczeństwem
Jeżeli o 13:43 w sobotę, ktoś nie potrafi napisać poprawnie za pomocą klawiatury słowa: "Piotrkowianin", powinien się bardzo głęboko zamyślić nad sobą.
Po raz kolejny przypominam: po przecinku dajemy spację. Niestety, nikt mi nie płaci za instrukcję, jak się poprawnie posługiwać klawiaturą, zatem poprzestanę na tym.
No właśnie co ze sroką się dzieje naczelnym prężycielem muskulatury w piotrkowie budowanej na chormonie wzrostu
już na wolności, dzis spacerowal po Slowackiego, pewnie niewinny był...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!